Suomen parhaiden ja kiinnostavimpien vakiintuneiden kulttuuritapahtumien kattojärjestön Finland Festivals ry:n hallitus on maanantaina, 7.2. 2022 pitämässään kokouksessa hyväksynyt Lounais-Hämeen Musiikkipäivät jäsenekseen.

FinlandFestivalsFinland Festivals toimii kulttuurin ja matkailun alalla ja sen tärkeimmät tehtävät ovat festivaalien edunvalvonta, promootio, tiedotus, kansainvälistyminen, kulttuurimatkailun edistäminen, tiedonkeruu ja tutkimus sekä koulutus. Järjestö tukee festivaalien toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa aktiivisesti alaa koskevaan lainsäädäntöön. Se parantaa jäsentensä toimintaedellytyksiä rakentamalla luottamukselliset suhteet tahoihin, joissa tehdään festivaaleja koskevia päätöksiä.

Finland Festivals promotoi festivaalejaan Suomessa ja ulkomailla. Se kehittää festivaalien ammattitaitoa järjestämällä koulutusta, neuvontaa, verkostoitumistapahtumia ja ideointitilaisuuksia. Finland Festivals on festivaalikentän ääni, asiantuntija ja ylivoimainen tietopankki, jonka asiantuntemusta käytetään aina kun festivaalien toimintaedellytyksiä koskevia päätöksiä tehdään.

Lounais-Hämeen Musiikkipäiville sekä sitä tukeville kunnille jäsenyytemme yli sata Suomen parasta ja kiinnostavinta taide- ja kulttuurifestivaalia sateenvarjonsa alle kokoavassa Finland Festivalsissa on hyvin merkittävä uusi avaus. Se on merkittävä sekä yhdistyksemme että meitä tukevien kuntien näkyvyyden kuin myös tulevaisuuden monialaisten suunnitelmiemme kannalta, sillä musiikin eri lajien lisäksi Finland Festivalsissa on mukana niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin parhaat tekijät.