Kesän 2023 festivaalimme pääsylippujen ennakkomyynti alkaa 15.2.2023 kello 00.00 Lippu.Fi:ssä. Liput kannattaa ostaa ajoissa, sillä joihinkin konserttipaikkoihin mahtuu vain rajallinen määrä kuulijoita. Muutenkin osaan konserteista lippuja tulee toistaiseksi myyntiin vain vähän, ennakkovarausten yms. syiden vuoksi, mutta niiden määrää pyritään myöhemmin lisäämään.

Erityisen hienoa olisi, jos Jokioisten kartanonpuistossa ja Saaren kansanpuistossa järjestettävien suurten ulkoilmapahtumien lippuja ostettaisiin mahdollisimman paljon etukäteen, sillä se helpottaisi tuntuvasti tapahtumien käytännön järjestelyjä ja keventäisi lipunmyynnin ruuhkia tapahtumien sisääntuloporteilla. Molempiin suuriin tapahtumiin järjestetään Forssasta bussikuljetus.

Mikäli jokin konserttipaikka vaihtuu lippujen erityisen suuren kysynnän tai vaikkapa viranomaismääräysten tai muiden meistä riippumattomien syiden vuoksi, tulemme ilmoittamaan siitä välittömästi näillä sivuilla. Pieni riski sisältyy vielä esim. myynnissä olevan Jokioisten kartanon päärakennuksessa järjestettävään Jokioisten 150-vuotisjuhlakonserttiin, jonka vaihtoehtoinen järjestämispaikka on Jokioisten kirkko.