Säveltäjä Kalevi Ahon musiikkiin painottuva Musica Kalevi Aho- festivaali on nyt Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäsen ja festivaali on omana itsenäisenä tapahtumanaan osa 40-vuotisjuhlavuotemme ohjelmistoa.

Myös perinteikäs Forssan teatteri on liittynyt jäseneksemme ja heidänkin kanssa tulemme tulevaisuudessa tekemään varmasti monenlaista yhteistyötä.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivien 40-vuotisjuhlaohjelma alkaa olla viimeisiä varmistuksia vailla valmis ja se tullaan julkaisemaan näillä sivuilla lähiviikkojen aikana.

Yhdistyksen kolmen vuoden vuoden välein järjestettävä varsinainen kokous pidetään helmi-maaliskuussa. Kokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus seuraavan kolmen vuoden toimikauden ajaksi.Hallitustyöskentelystä kiinnostuneita, motivoituneita ja uusia ja hienoja kokemuksia etsiviä yhdistyksen varsinaisia jäseniä pyydetään ottamaan yhteyttä ja kertomaan kiinnostuksestaan kenelle tahansa nykyisen hallituksen jäsenelle. Heiltä saa myös tarkempaa tietoa hallituksen toiminnasta.