Lounais-Hämeen Musiikkipäivät ry on rekisteröity, voittoa tuottamaton järjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on Lounais-Hämeen musiikkielämän ja -koulutuksen edistäminen. Tässä tarkoituksessa pyrimme resurssiemme mukaan järjestämään erilaisia, lähinnä klassiseen ja jazzmusiikkiin liittyviä tapahtumia, kuten konsertteja, kursseja musiikkiteatteri- ja oopperaesityksiä, musiikkijuhlia, koulutustilaisuuksia ja konferensseja. Voimme järjestää jäsenillemme myös kulttuurimatkoja ja muita aktiviteetteja. 

Toimintansa tueksi voimme suorittaa varojen keräystä järjestämällä asianmukaiset luvat saatuame arpajaisia ja myyntitapahtumia, ottaa vastaan lahjoituksia, testamentattua varallisuutta, ja muuta omaisuutta sekä omistaa toimintaamme varten kiinteistöjä ja arvopapereita.

Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä täyttämällä allaolevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme FI44 5025 1640 0080 56. Maksettu jäsenmaksu kannattaa mainita jäsenhakemuksesssa. Jäsenlomakkeen tulostettavan version voi lähettää suoraan puheenjohtajallemme Keijo Aholle (ks. yhteystiedot).


Jäsenkategoriat ja vuosimaksut:

  • Henkilöjäsen, 25€/vuosi
  • Yhteisöjäsen, 50€/vuosi
  • Kannatusjäsen, vähintään 40€/ vuosi
  • Kunniajäsen, ei jäsenmaksua

Jäsenhakemus:

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä alla olevan sähköisen lomakkeen, tai postittamalla tulostettavan lomakkeen

Nimi *
Osoite *
Postinumero ja postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Kotisivujen osoite
Laskutusosoite (jos eri kuin yllä) tai muita lisätietoja yhdistykselle