Ensimmäisenä pääsiäispäivänä 12.4.2020 kello 18.00 alkaen Jokioisten kirkossa konsertoivat Lounais-Hämeen Musiikkipäivien uuden yhteistyökumppanin, Suomalaisen barokkiorkesterin muusikoista koostuva FiBO-players ja tenorilaulaja Juho Punkeri. Tässä "Pääsiäisen ihme"-konsertissa kuullaan barokin suurimpien mestareiden Händelin,  Buxtehuden, Telemannin ja  J. S. Bachin säveltämää passioajan musiikkia.Suomalainen barokkiorkesteri

Suomalainen barokkiorkesteri suuressa kokoonpanossa

Silja summer 1MAtias HaakanaTaiteilijakuva1 Jussi AaltoAnu Kosonen

Isäinpäivänä 10.11.2019 kello 16.00 alkaen järjestämme Forssan työväentalon musiikkisalissa kamarimusiikkikonsertin, jossa Silja Aalto, sopraano, Matias Haakana, tenori, Jussi Aalto, alttoviulu ja Anu Kosonen piano esittävät kaikkein rakastetuimpia ooppera- aarioita ja balettimusiikkia.

Ohjelmassa on aarioita ja soitinsooloja muiden muassa Massenet´n, Mozartin, Puccinin, Beethovenin, Adamsin, Delibesin, Sallisen, Kuusiston ja Donizettin oopperoista ja baleteista. Konsertti kestää väliaikoineen vajaat kaksi tuntia.

Aallon muusikkopariskunta on varmasti monille lounaishämäläisille musiikinystäville kaivattu ja tuttu esiintyjä ja erinomaisia ja monipuolisia muusikoita ovat myös heidän ystävänsä Matias Haakana ja Anu Kosonen.

Liput konserttiin maksavat 20€ (Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäsenille15€) ja lipunmyynti konserttiin alkaa ovelta noin tuntia aikaisemmin. Ennakkomyyntiä ei tällä kertaa ole. Käytössämme ei myöskään ole maksupäätettä, joten pyydämme, että liput maksetaan käteisellä rahalla.

Koska nyt on hyvä ajankohta liittyä Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäseneksi, tarjoamme uusille jäsenille erikoisedun: jos liittyy jäseneksi ja maksaa ensi vuoden 2020 jäsenmaksunsa ennen konserttia, saa jo tähän konserttiin jäsenhintaisen lipun. Jäsenyys Lounais-Hämeen Musiikkipäivissä on kulttuuriteko; mitä enemmän jäseniä yhdistyksessämme on, sitä paremmin pystymme elävöittämään ja kehittämään lounaishämäläistä musiikkitarjontaa.

Tervetuloa tähän varmasti mukavaan ja antoisaan konserttiin.

quartetto di cremona 3 3000 563x450

Maailmankuulu jousikvartetti Quartetto di Cremona vierailee Lounais-Hämeessä ensi vuoden 2020 kesäkuun lopulla. Yhtye pitää Forsassa ja Tammelassa yhteensä kaksi konserttia ja nelipäiväisen kamarimusiikin mestarikurssin, johon pääsee näillä näkymin kahdeksan yhtyettä aktiivijäseniksi. Osallistumismaksu, joka sisältää vain ohjauksen kurssin osallistujille, tulee olemaan edullinen. Lounais-Hämeen musiikkipäivät tulee avustamaan majoituksen järjestymisessä. Sekä Quartetto di Cremona että kamarimusiikkikurssille osallistuvat yhtyeet tulevat vierailemaan myös paikallisissa hoitolaitoksissa. Lisää tietoa italialaisista vieraistamme löytyy kvartetin kotisivuilta.

Yhteistyössä

op lounaismaaMESsuomenperinnejazzry