Pääsyliput ja ohjelmat

Varmista sisäänpääsysi!
Osta pääsyliput ja ohjelmat ennakkoon.

paasyliput

Ostoskori

Ei tuotteita

Silja summer 1MAtias HaakanaTaiteilijakuva1 Jussi AaltoAnu Kosonen

Isäinpäivänä 10.11.2019 kello 16.00 alkaen järjestämme Forssan työväentalon musiikkisalissa kamarimusiikkikonsertin, jossa esiintyvät Silja Aalto, sopraano, Matias Haakana, tenori, Jussi Aalto, alttoviulu ja Anu Kosonen piano. Aallon muusikkopariskunta on varmasti monille lounaishämäläisille musiikinystäville kaivattu ja tuttu esiintyjä ja erinomaisia muusikoita ovat myös heidän ystävänsä Matias Haakana ja Anu Kosonen. Tervetuloa tähän varmasti mukavaan ja antoisaan konserttiin.

quartetto di cremona 3 3000 563x450

Maailmankuulu jousikvartetti Quartetto di Cremona vierailee Lounais-Hämeessä ensi vuoden 2020 kesäkuun lopulla. Yhtye pitää Forsassa ja Tammelassa yhteensä kaksi konserttia ja nelipäiväisen kamarimusiikin mestarikurssin, johon pääsee näillä näkymin kahdeksan yhtyettä aktiivijäseniksi. Osallistumismaksu, joka sisältää vain ohjauksen kurssin osallistujille, tulee olemaan edullinen. Lounais-Hämeen musiikkipäivät tulee avustamaan majoituksen järjestymisessä. Sekä Quartetto di Cremona että kamarimusiikkikurssille osallistuvat yhtyeet tulevat vierailemaan myös paikallisissa hoitolaitoksissa. Lisää tietoa italialaisista vieraistamme löytyy kvartetin kotisivuilta https://www.quartettodicremona.com/

FOTO CM POSADO 9 DEFINITIVA

Ensi kesänä Forssassa ja Tammelassa, osin Lounaismaan Osuuspankin tuella konsertoiva espanjalainen huippuvieraamme, Concerto Malaga- kamariorkesteri, on jo alkanut valmistaa Lounais-Hämeen konserttiensa ohjelmistoa konserttimestarinsa José Manuel Gil de Galvéz:n johdolla.

Saatuaan viime vuonna merkittävän Latin Grammy Awards- palkinnon vuoden parhaasta klassisen musiikin äänitteestä, lontoolaiselle SOMM- yhtiölle tekemästään tallenteesta "Serebrier johtaa Granadosta", on yhtyeellä riittänyt kiirettä ympäri maailmaa; Suomenkin vierailun jälkeen se on lähdössä Etelä-Koreaan. Mutta vierailut ovat tälle orkesterille tuttuja. Se on esiintynyt tähän mennessä kotimaansa lisäksi ainakin Saksassa, Ranskassa, Kroatiassa, Hollannissa, Sloveniassa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Irlannissa, Englannissa ja näissä maissa huippusaleissa, kuten Münchenin Prinzregententheaterissa, Berliinin Filharmoniassa, Hampurin Laeizhallessa, Los Angelesin Valley Performing Arts Centerissä, New Yorkin Lehman Center for Performing Arts`ssa ja monissa muissa. Levytyksiä tämä suurenmoinen orkesteri on tehnyt SOMMin lisäksi ainakin Genuin Classicsille, Deutsche Grammophonille ja Belsuono String Recordsille.

Toivokaamme, että ensi kesä- heinäkuun vaihteen ilmat ovat suotuisat, yleisöä paljon paikalla ja että orkesterin vierailusta tulee ikimuistoinen elämys niin lounaishämäläisille musiikinystäville ja heidän vierailleen kuin espanjalaisille muusikkoystävillemmekin.

Concerto Malaga- kamariorkesteri esiintyy Tammelan kirkossa  30.6.2019 kello 19.00  

FOTO CM LEJANA 2 FOTO Jose Manuel Gil de Galvez FOTO CM LEJANA 1

Yhteistyössä

op lounaismaaMESsuomenperinnejazzry