Mika Mylläri LG 9458 8 bit mv web

Jazztrumpetisti Mika Myllärin vuonna 1990 perustama MMQ oli yksi 90-luvun suosituimpia jazzbändejä Suomessa. Yhtye julkaisi aikanaan myös kaksi levyä ”Heritages” (-92) ja ”Les Ponts” (-97), joista jälkimmäinen valittiin tuolloin vuoden jazzlevyksi. Pitkän tauon jälkeen 2019 ilmestyi trilogian kolmas levy ”MMQ”.

Kokoonpano on uudistunut ja samoin sen musiikki. Energia, svengi ja melodinen ote on kuitenkin aitoa MMQta. Lounais-Hämeen Musiikkipäiville MMQ tuo huippumuusikoista koostuvan ryhmän: Mika Mylläri trumpetti, Aki Haarala kitara, Lasse Piirainen koskettimet, Ville Herrala basso, Tomi Salesvuo rummut

Niinkuin Lounais-Hämeen Musiikkipäivien toimintaperiaatteisiin kuuluu, sen yleisölle tarjotaan vain parasta laatua mutta edulliseen hintaan, tapahtuman luonteesta riippumatta. Periaatteesta ei tälläkään kertaa tingitä. 

Mika Myllärin kvintetin huippukiinnostava vierailu alkaa kello 20.00. Liput maksavat 20/15€ ja siihen voi ostaa myös Vanhan Värjärin edullisen show&dinner- paketin, jonka ruokailu tarjotaan ennen konserttia kello 18.00 - 20.00.

Yhteistyössä

OPLounaismaavaakuna forssa      vaakuna humppila      vaakuna tammela      vaakuna jokioinenkordelinLounaPlussa  Italian kulttuuri instituutti  lounaishameenmusiikkiopisto           siviskulttuuriyhdistyskuvio MakuLihaLeader logoEU maaseuturahasto     maaseutu2020      Forssan seurakuntajokioistensrktammelan srk