Lounais-Hämeen Musiikkipäivien vuoden viimeinen konsertti ja samalla viimeinen konsertti Forssa pääpaikkanaan tulee olemaan Petteri Salomaan ja Ilmo Rannan kolme vuotta kestäneen Schubert-sarjan päätöskonsertti, Schwanengesang, Joutsenlaulut. Tämä itsenäisistä lauluista koostettu teos on Franz Schubertin viimeisistä - ja monien kuulijoiden mielestä kauneimmista- lauluista muodostettu sarja, joka puhuttelee kuulijoita monella tapaa.

Konsertti järjestetään Villaforssissa 8.10.2023 kello 16.00 alkaen. Liput konserttiin maksavat 25€ ja 20€ (Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäsenet) ja niiden myynti  ovelta alkaa n. tuntia ennen tilaisuutta. Konsertissa on väliaika, jonka aikana, samoin kuin ennen konserttia ja sen jälkeen, voi nauttia juomia ja pientä purtavaa Villaforssin konserttibaarista.

Petteri Ilmo väri

Yhteistyössä

OPLounaismaa Forssan keskusapteekki      vaakuna humppila      vaakuna tammela      vaakuna jokioinenkordelinLounaPlussa  Italian kulttuuri instituutti  lounaishameenmusiikkiopisto           siviskulttuuriyhdistyskuvio MakuLihaLeader logoEU maaseuturahasto     maaseutu2020      Forssan seurakuntajokioistensrktammelan srk