Juliste Forssa 26.11. klo 16.jpeg

Musiikin monitaituri Seeli Toivio konsertoi marraskuussa 26.11.23 klo 16 Villaforssin vanhassa tunnelmallisesa jugendhuvilassa Forssassa.

Seeli Toivio on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia), mezzosopraano ja sellisti, joka on konsertoinut laajasti Keski- Euroopassa, Japanissa ja USAssa mukaan lukien New Yorkin Carnegie Hall. Hänen lukuisista levytyksistään mainittakoon kokonaislevytys kaikista J. S. Bachin kuudesta sellosarjasta sekä Virtuoso Cello, jolla hän esittää viuluvirtuoositeoksia sellolla. Laululevytyksiä hänellä on kaksi, Kesäyö ja Joulun taikaa (2019).

Toivio on opiskellut Sibelius-Akatemiassa, Royal Academy of Musicissa Lontoossa (Englanti) ja Liszt-Akatemiassa Budapestissa (Unkari) sello pääaineenaan; laulua hän on opiskellut vuodesta 2017 Margareta Haverinen-Brandtin johdolla.
Vuoden 2021 Toivo Kuula -laulukilpailussa hän ylsi finaaliin, ja sai erikoispalkinnon parhaasta modernin laulun tulkinnasta. Hänen oopperadebyyttinsä oli kesällä 2022 Erdan roolissa Rikhard Wagnerin oopperassa Siegfried

Seeli Toivio on nykyään yksi maamme suosituimmista konsertoijista ja kiertää niin Suomea kuin kansainvälisiä areenoita. Hänen tulevaisuuden esiintymisiinsä kuuluu mm. aktiivista konsertointia sellistinä ja laulajana.

26.11. kello 16 eteenpäin Seeli Toivio nähdään Villaforssissa Joulua kohti konsertissa. Hän esittää jouluisen ohjelman, jossa soi vanhan, yli 200-vuotiaan sellon lisäksi myös laulu ja moderni sähkösello. Ohjelmassa kuullaan mm. osia J. S. Bachin sellosarjoista, O. Merikannon ja Kuulan lauluja sekä kevyempää ohjelmaa jouluisissa tunnelmissa.

Liput 26 euroa.

Villaforss on Lounais-Hämeen Musiikkipäivien yhteistyökumppani.

 

Yhteistyössä

Pruuki logo musta   Näyttökuva 2023 11 09 133542  OKM logo 2R fi sininen L100 CMYK   Nuutajaêrvi Tunnus FIN pysty vaêri RGB               maaseutu2020          lounaishameenmusiikkiopistoOPLounaismaa   vaakuna tammela     vaakuna jokioinen   LounaPlussa    Leader logo  EU maaseuturahastosivis  Forssan keskusapteekki       vaakuna humppila      kulttuuriyhdistyskuvio MakuLiha    Forssan seurakuntajokioistensrk  tammelan srk