FOTO CM POSADO 9 DEFINITIVA

Ensi kesänä Forssassa ja Tammelassa, osin Lounaismaan Osuuspankin tuella konsertoiva espanjalainen huippuvieraamme, Concerto Malaga- kamariorkesteri, on jo alkanut valmistaa Lounais-Hämeen konserttiensa ohjelmistoa konserttimestarinsa José Manuel Gil de Galvéz:n johdolla.

Saatuaan viime vuonna merkittävän Latin Grammy Awards- palkinnon vuoden parhaasta klassisen musiikin äänitteestä, lontoolaiselle SOMM- yhtiölle tekemästään tallenteesta "Serebrier johtaa Granadosta", on yhtyeellä riittänyt kiirettä ympäri maailmaa; Suomenkin vierailun jälkeen se on lähdössä Etelä-Koreaan. Mutta vierailut ovat tälle orkesterille tuttuja. Se on esiintynyt tähän mennessä kotimaansa lisäksi ainakin Saksassa, Ranskassa, Kroatiassa, Hollannissa, Sloveniassa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Irlannissa, Englannissa ja näissä maissa huippusaleissa, kuten Münchenin Prinzregententheaterissa, Berliinin Filharmoniassa, Hampurin Laeizhallessa, Los Angelesin Valley Performing Arts Centerissä, New Yorkin Lehman Center for Performing Arts`ssa ja monissa muissa. Levytyksiä tämä suurenmoinen orkesteri on tehnyt SOMMin lisäksi ainakin Genuin Classicsille, Deutsche Grammophonille ja Belsuono String Recordsille.

Toivokaamme, että ensi kesä- heinäkuun vaihteen ilmat ovat suotuisat, yleisöä paljon paikalla ja että orkesterin vierailusta tulee ikimuistoinen elämys niin lounaishämäläisille musiikinystäville ja heidän vierailleen kuin espanjalaisille muusikkoystävillemmekin.

Concerto Malaga- kamariorkesteri esiintyy Tammelan kirkossa  30.6.2019 kello 19.00  

FOTO CM LEJANA 2 FOTO Jose Manuel Gil de Galvez FOTO CM LEJANA 1

Yhteistyössä

OPLounaismaavaakuna forssa      vaakuna humppila      vaakuna tammela      vaakuna jokioinenLounaPlussa
kordelin Italian kulttuuri instituutti  lounaishameenmusiikkiopisto  wahrenkeskus         siviskulttuuriyhdistyskuvio

Leader logoEU maaseuturahasto     maaseutu2020      Forssan seurakuntajokioistensrktammelan srk