Silja summer 1MAtias HaakanaTaiteilijakuva1 Jussi AaltoAnu Kosonen

Isäinpäivänä 10.11.2019 kello 16.00 alkaen järjestämme Forssan työväentalon musiikkisalissa kamarimusiikkikonsertin, jossa Silja Aalto, sopraano, Matias Haakana, tenori, Jussi Aalto, alttoviulu ja Anu Kosonen piano esittävät kaikkein rakastetuimpia ooppera- aarioita ja balettimusiikkia.

Ohjelmassa on aarioita ja soitinsooloja muiden muassa Massenet´n, Mozartin, Puccinin, Beethovenin, Adamsin, Delibesin, Sallisen, Kuusiston ja Donizettin oopperoista ja baleteista. Konsertti kestää väliaikoineen vajaat kaksi tuntia.

Aallon muusikkopariskunta on varmasti monille lounaishämäläisille musiikinystäville kaivattu ja tuttu esiintyjä ja erinomaisia ja monipuolisia muusikoita ovat myös heidän ystävänsä Matias Haakana ja Anu Kosonen.

Liput konserttiin maksavat 20€ (Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäsenille15€) ja lipunmyynti konserttiin alkaa ovelta noin tuntia aikaisemmin. Ennakkomyyntiä ei tällä kertaa ole. Käytössämme ei myöskään ole maksupäätettä, joten pyydämme, että liput maksetaan käteisellä rahalla.

Koska nyt on hyvä ajankohta liittyä Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäseneksi, tarjoamme uusille jäsenille erikoisedun: jos liittyy jäseneksi ja maksaa ensi vuoden 2020 jäsenmaksunsa ennen konserttia, saa jo tähän konserttiin jäsenhintaisen lipun. Jäsenyys Lounais-Hämeen Musiikkipäivissä on kulttuuriteko; mitä enemmän jäseniä yhdistyksessämme on, sitä paremmin pystymme elävöittämään ja kehittämään lounaishämäläistä musiikkitarjontaa.

Tervetuloa tähän varmasti mukavaan ja antoisaan konserttiin.

Yhteistyössä

OPLounaismaavaakuna forssa      vaakuna humppila      vaakuna tammela      vaakuna jokioinenLounaPlussa
kordelin Italian kulttuuri instituutti  lounaishameenmusiikkiopisto  wahrenkeskus         siviskulttuuriyhdistyskuvio

Leader logoEU maaseuturahasto     maaseutu2020      Forssan seurakuntajokioistensrktammelan srk