Reeta AhoEmma Johanna KoponenMarkus Hallikainen

Syksyllä Lounais-Hämeen Musiikkipäivät aloittaa jälleen konserttien järjestämisen. Ensimmäiset tilaisuudet ovat syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin Trio Mer, Reeta Aho, viulu, Markus Hallikainen, sello ja Emma Koponen, piano konsertoi perjantaina, 4.9. kello 18.00 alkaen Forssan työväentalolla, lauantaina 5.9. kello 15.00 alkaen Ypäjän kirkossa sekä sunnuntaina 6.9. kello 14.00 alkaen Lounais-Hämeen Pirtillä Tammelassa. Konsertin monipuolisessa ja yleisöystävällisessä ohjelmassa on mm. Pablo di Sarasaten taiturillinen klassikko Mustalaislauluja (Zigeunerweisen), Karl Davidoffin Suihkulähteellä (At the fountain), sekä Franz Schubertin, Edvard Elgarin ja Joseph Haydnin musiikkia.

Raoul Björkenheim ja Ecstace

Lauantaina 7.11. kello 19.00 alkaen kuuntelemme Jokioisten tietotalolla jazzia. Esiintymässä on yksi suomalaisen jazz-musiikin legendoista, Raoul Björkenheim eCsTaSy - yhtyeineen.

HeiniKorhonen1ToniTatti kopio

Kitaristi Toni Tattin ja sopraano Heini Korhosen oli tarkoitus esiintyä 25.10. Urpolan kartanossa Humppilassa ja 22.11.2020 Forssan työväentalon musiikkisalissa  espanjalaisen musiikin merkeissä. Valitettavasti tämän hienon duon konsertti on jouduttu siirtämään tältä syksyltä ja heidän tilallaan tulee esiintymään Virtuosi di Kuhmon muusikot.Toivottavasti pääsemme kuitenkin mahdollisimman pian nauttimaan myös Korhosen ja Tattin musisoinnista ja heidän konserttinsa mukaansatempaavasta ohjelmasta, jonka päänumerona tulee olemaan viisi laulua Manuel de Fallan iki- ihanasta  laulusarjasta Siete canciones populares españolas. Konsertin muita säveltäjänimiä ovat mm. Rodrigo, Dyens,Granados, Obradors, Serrano ja Valverde.

suomalainen barokkiorkesteri 13 jaakko paarvala

Syksy huipentuu 15.11. kello 18.00 Jokioisten kirkossa pidettävään Suomalaisen barokkiorkesterin FiBOn muusikoiden konserttiin "Valoa marraskuun pimeyteen".

Yhteistyössä

OPLounaismaavaakuna forssa      vaakuna humppila      vaakuna tammela      vaakuna jokioinenLounaPlussa
kordelin Italian kulttuuri instituutti  lounaishameenmusiikkiopisto  wahrenkeskus         siviskulttuuriyhdistyskuvio

Leader logoEU maaseuturahasto     maaseutu2020      Forssan seurakuntajokioistensrktammelan srk