Lounais-Hämeen Musiikkipäivät on mukana #kesäduuniOP- projektissa, jossa tarjotaan koululaisille kesätöitä Lounaismaan Osuuspankin maksaessa heidän palkkansa. Yhdistyksemme tarjoaa juhannuksen jälkeen kahden viikon ajaksi kahdelle 15-17-vuotiaalle musiikin harrastajalle/opiskelijalle mielenkiintoista ja laaja-alaista työtä niin kesätapahtumiemme järjestelyissä kuin muusikkoinakin. He siis tulevat toimimaan tapahtumissamme apunamme järjestelijöinä, roudareina, lipunmyyjinä, kaikkea mahdollista, mitä eteen tulee, sekä konserttien välisinä aikoina käyvät esiintymässä alueen vanhainkodeissa ja muissa hoitolaitoksissa. Kesäduunarit valitaan huhtikuun aikana hakemusten ja mahdollisten haastattelujen pohjalta.  

 

Korona-viirusepidemian vuoksi olemme joutuneet perumaan sekä jäsenmatkamme Petroskoihin että 12.4. Jokioisten kirkkoon suunnitellut Suomalaisen barokkiorkesterin Pääsiäisen ihme- konsertin. Sekä uutta matka- että konserttiajankohtaa suunnitellaan ensi syksylle. Niistä tiedotetaan aikanaan näillä sivuilla.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät järjestää jäsenilleen 23. - 26 (27.) - välisenä aikana matkan Venäjälle, Petroskoihin, jossa seuramme paikallisten taideoppilaitosten yhteistä, Karjalan tasavallan 100-vuotisjuhlien kunniaksi järjestämää “ВМЕСТЕ – TOGETHER!”- festivaalia sekä tutustumme kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin ja kultturielämään. Kuljetus tulee tapahtumaan pikkubussilla Forssasta Petroskoihin ja takaisin ja majoitus tulee olemaan kahden hengen huoneissa legendaarisessa Hotelli Severnayassa, entinen Hotelli Pohjola.

Matkalle mahtuu mukaan seitsemän yhdistyksemme jäsentä ja sen hinta tulee olemaan n. 200€/henkilö sisältäen matkan, majoituksen ja hotelliaamiaiset. Matkan hinta ja yksityiskohtaisemmat tiedot tarkentuvat myöhemmin näillä sivuilla. 

Viisumiasoiden vuoksi ilmoittautumiset matkalle tulee lähettää 1.3.2020 mennessä puheenjohtaja Keijo Aholle, jolta saa matkasta myös lisätietoja.

Corona-epidemian vuoksi jäsenmatka Petroskoihin on jouduttu tältä keväältä perumaan. Pyrimme järjestämään matkan alkusyksystä.

 

 

forssa card

                                                                                                                                                         Kuva: Svetlana Aho       

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät toivottaa jäsenilleen ja muille musiikin ystäville oikein mukavaa joulunaikaa ja onnellista ja innoittavaa uutta vuotta 2020.

Ensi vuonna tavataan jälleen monien kiinnostavien konserttien merkeissä.

 

Uusi jäsentiedote on luettavissa "jäsenille"- valikossa. Se tullaan lähettämään jäsenillemme myös sähköpostitse.