Valitettavasti olemme joutuneet  pandemian vuoksi perumaan kaikki kesätapahtumamme vuonna 2020. Toivomme, että vuoden päästä kesällä, juhliessamme yhdistyksemme 40- vuotista olemassaoloa, saamme myös tälle vuodelle sovitut vieraat esiitymään juhlillamme.

Myös kamarimusiikin mestarikurssi perutaan. Vuoden kuluttua toivomme voivamme järjestää sen paremmalla menesrtyksellä.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät ry:n korona-viruksen vuoksi siirtynyt vuosikokous pidetään 3.6.2020 kello 17.00 alkaen Forssan kirjaston musiikkihuoneessa (2. kerros).

Yhdistyksen jäsenet voivat tutustua kokousmateriaaliin kotisivujen "jäsenille"- valikossa. Pääsy valikkoon edellyttää rekisteröitymistä.

 

Jäsenille- valikosta löytyy niin ikään  uusi jäsentiedote 2., joka on lähetetty tai lähetetään jäsenille myös sähköpostitse.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät on toistaiseksi valmistautumassa normaalisti tulevan kesän tapahtumien järjestämiseen. Seuraamme toki koko ajan  tilannetta ja valtioneuvoston päätöksiä ja suosituksia sekä sitä, miten epidemia kehittyy erityisesti Quartetto di Cremonan kotimaassa Italiassa ja Philharmonie Leipzigin kotimaassa Saksassa. Mikäli tapahtumat joudutaan peruuttamaan, ilmoitamme siitä näillä sivuilla. Viimeistään toukokuun puoleen väliin mennessä päätämme joka tapauksessa, miten kesän suhteen toimimme.

 

Korona-viirusepidemian vuoksi olemme joutuneet perumaan sekä jäsenmatkamme Petroskoihin että 12.4. Jokioisten kirkkoon suunnitellut Suomalaisen barokkiorkesterin Pääsiäisen ihme- konsertin. Sekä uutta matka- että konserttiajankohtaa suunnitellaan ensi syksylle. Niistä tiedotetaan aikanaan näillä sivuilla.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät järjestää jäsenilleen 23. - 26 (27.) - välisenä aikana matkan Venäjälle, Petroskoihin, jossa seuramme paikallisten taideoppilaitosten yhteistä, Karjalan tasavallan 100-vuotisjuhlien kunniaksi järjestämää “ВМЕСТЕ – TOGETHER!”- festivaalia sekä tutustumme kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin ja kultturielämään. Kuljetus tulee tapahtumaan pikkubussilla Forssasta Petroskoihin ja takaisin ja majoitus tulee olemaan kahden hengen huoneissa legendaarisessa Hotelli Severnayassa, entinen Hotelli Pohjola.

Matkalle mahtuu mukaan seitsemän yhdistyksemme jäsentä ja sen hinta tulee olemaan n. 200€/henkilö sisältäen matkan, majoituksen ja hotelliaamiaiset. Matkan hinta ja yksityiskohtaisemmat tiedot tarkentuvat myöhemmin näillä sivuilla. 

Viisumiasoiden vuoksi ilmoittautumiset matkalle tulee lähettää 1.3.2020 mennessä puheenjohtaja Keijo Aholle, jolta saa matkasta myös lisätietoja.

Corona-epidemian vuoksi jäsenmatka Petroskoihin on jouduttu tältä keväältä perumaan. Pyrimme järjestämään matkan alkusyksystä.

 

 

forssa card

                                                                                                                                                         Kuva: Svetlana Aho       

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät toivottaa jäsenilleen ja muille musiikin ystäville oikein mukavaa joulunaikaa ja onnellista ja innoittavaa uutta vuotta 2020.

Ensi vuonna tavataan jälleen monien kiinnostavien konserttien merkeissä.