Lounais-Hämeen Musiikkipäivät järjestää jäsenilleen 23. - 26 (27.) - välisenä aikana matkan Venäjälle, Petroskoihin, jossa seuramme paikallisten taideoppilaitosten yhteistä, Karjalan tasavallan 100-vuotisjuhlien kunniaksi järjestämää “ВМЕСТЕ – TOGETHER!”- festivaalia sekä tutustumme kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin ja kultturielämään. Kuljetus tulee tapahtumaan pikkubussilla Forssasta Petroskoihin ja takaisin ja majoitus tulee olemaan kahden hengen huoneissa legendaarisessa Hotelli Severnayassa, entinen Hotelli Pohjola.

Matkalle mahtuu mukaan seitsemän yhdistyksemme jäsentä ja sen hinta tulee olemaan n. 200€/henkilö sisältäen matkan, majoituksen ja hotelliaamiaiset. Matkan hinta ja yksityiskohtaisemmat tiedot tarkentuvat myöhemmin näillä sivuilla. 

Viisumiasoiden vuoksi ilmoittautumiset matkalle tulee lähettää 1.3.2020 mennessä puheenjohtaja Keijo Aholle, jolta saa matkasta myös lisätietoja.

 

 

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 26.3.2020 kello 17.00 alkaen Forssan kirjaston yläkerran neuvotteluhuoneessa. Kokouksessa käsitellään vuosikokoukseen kuuluvat asiat sekä mahdollisesti täydennetään hallituksen kokoonpanoa  1-2 henkilöllä. Muita henkilövaaleja ei tänä vuonna tehdä. 

Tervetuloa!

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät ry:n hallitus

forssa card

                                                                                                                                                         Kuva: Svetlana Aho       

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät toivottaa jäsenilleen ja muille musiikin ystäville oikein mukavaa joulunaikaa ja onnellista ja innoittavaa uutta vuotta 2020.

Ensi vuonna tavataan jälleen monien kiinnostavien konserttien merkeissä.

 

Uusi jäsentiedote on luettavissa "jäsenille"- valikossa. Se tullaan lähettämään jäsenillemme myös sähköpostitse.

Vuodenvaihde on parasta aikaa liittyä Lounais-Hämeen Musiikkipäivien jäseneksi, sillä silloin jäsenyydestä saa maksimaalisen hyödyn jo ensimmäisestä vuodesta alkaen. Yhdistyksemme ensi vuodesta näyttääkin tulevan vilkas; tiedossa on uuden yhteistyökumppanimme Suomalaisen barokkiorkesterin konsertti pääsiäisenä, jäsenmatka Petroskoihin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ja upeita, maailmanluokan jazz- ja klassisen musiikin konsertteja sekä Quartetto di Cremonan jäsenten ohjaama kamarimusiikin mestarikurssi kesä- heinäkuun vaihteessa.

Niille uusille jäsenille, jotka liittyvät yhdistykseemme 1.1.2020 alkaen ja maksavat vuoden 2020 jäsenmaksunsa ennen 10.11. 2019 järjestettävää isäinpäiväkonserttia, tarjoamme pääsylipun hinnasta jäsenalennuksen jo tuohon konserttiin. 

Liittymisohjeet löytyvät "Liity jäseneksi"-sivulta.